Nieuwsbrief 12 juli 2017

Beste nieuwsbrieflezers,

 

En dan is het opeens weer zomervakantie! ’t Zijn altijd weer bijzondere laatste weken en dat was dit jaar niet anders. Nog maar net ‘bijgekomen’ van een gezellige schoolreis, stond alweer de thema-avond op het programma. De belangstelling, opkomst en opbrengst waren overweldigend! Trots konden we Vincentius het mooie bedrag van maar liefst € 2000,- overhandigen.

Na deze avond maakte groep 8 zich op voor hun afscheid: de revue. Ook dit werd een spektakel, waarin alle kinderen hun talenten hebben laten zien. ’s Avonds was er een gala waarbij je je ogen uitkeek.

Tussendoor hebben de kinderen de laatste toetsen gemaakt, zijn de rapporten geschreven en is er hard gewerkt om de groepsindeling voor komend jaar in orde te maken.

Bij veel van deze activiteiten hebben ouders ons fantastisch geholpen. We zeggen het wel vaker: zonder uw hulp lukt ’t niet, school ‘maken we samen’. In dat opzicht kijken we ook met een goed gevoel terug op de informatiebijeenkomst die we voor de ouders van groep 3/4 hebben georganiseerd. We hebben hierbij veel betrokkenheid en interesse ervaren.

Bijzonder gesteund voelden we ons toen we op 27 juni de deuren een uurtje later openden. Ook Achthoeven deed, evenals ruim 85% van alle basisscholen, mee aan de landelijke prikactie, waarin we aandacht vroegen voor onze werkdruk. Door massaal gehoor te geven aan onze oproep om uw kind die dag een uur later naar school te sturen, steunde u onze actie en dat geeft een goed gevoel.

Nu wordt ’t tijd om de deuren 6 weken te sluiten, de school te poetsen en opnieuw in te richten. We wensen iedereen een heel fijne vakantie, of je nu ver weg gaat of dicht bij huis blijft. Tot ziens allemaal op maandag 28 augustus!

 

Team Achthoeven

 

Klik hier voor de volledige nieuwsbrief.

Inschrijven voor Nieuwsbrief Achthoeven

Uit het fotoboek

20180416_131502 20180416_131446
20180416_131455 20180416_131431

Laatste Nieuws

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
nieuwsbrief